У Львові закликають допомогти учасникам АТО адаптуватися до мирного життя

2147 0
Громадське об'єднання «Свербивус» запрошує волонтерів та психологів долучитись до організації п'ятиденної рекреаційної програми «Genesis», що відбудеться в першій половині грудня. Основна мета програми – допомогти учасникам АТО адаптуватись до умов мирного життя, відпочити та просто перевести подих.
фото: vidido.ua, ipress.ua, www.unian.ua

фото: vidido.ua, ipress.ua, www.unian.ua

Як зазначають організатори програми, головна мета – це дати учасникам АТО простір для роздумів та пошуку себе. Відтак до співпраці запрошують волонтерів та психологів, щоб організувати не лише комфортний відпочинок, а й наповнити його корисними дозвіллям.

Програма «Genesis» відбудеться в пансіонаті «Славський» в першій половині грудня. На учасників очікує не тільки відпочинок на туристичній базі, а й спортивні навантаження, екскурсії. Також розкажуть, як розпочати власний бізнес з нуля, як мотивувати себе досягати поставлених цілей та тощо. Окрім того, з учасниками АТО працюватимуть медики, тож учасники проекту зможуть безкоштовно пройти обстеження в окуліста, терапевта, уролога-сексопатолога, пульмонолога, проктолога, хірурга-травматолога та кардіолога.

Дізнатись більше про програму та зареєструватись можна за телефоном: 050-373-15-96.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!