У Львові замінували головне управління Нацполіції

1512 0
Окрім того, замінована також будівля відділу поліції №4.
Фото: Нацполіції

Фото: Нацполіції

У Львові сьогодні, 11 липня, «замінували» будівлі головного управління Національної поліції у Львівській області, що на площі Генерала Григоренка, 3. Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.      

«Близько 6-ї години ранку 11 липня на лінію 102 надійшло повідомлення про замінування будівлі головного управління Національної поліції у Львівській області, що на площі Генерала Григоренка, 3. Окрім того, замінована також будівля відділу поліції №4 Львівського районного управління поліції у Львівській області (вул. Академіка Кучера, 5)», – йдеться у повідомленні.

Наразі задіяні сили та засоби цивільного захисту міста.

Як повідомила Tvoemisto.tv речниця Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, повідомлення про замінування не підтвердилось. Поліцією вже встановлена особа, яка надала неправдиве повідомлення. Нею виявилась 48-річна львів'янка. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!