У Львові занедбане шкільне подвір'я перетворили на дитячий майданчик. Фото до і після

2018 0
Реконструкція майданчика обійшлася благодійникам у 65 тисяч євро.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Подвір’я школи №62 у Львові перетворили на ігровий майданчик. До цього територія пустувала. Про це повідомили в департаменті містобудування ЛМР.

На майданчику встановили спеціальне покриття, лазанки, балансири, гойдалку «гніздо» та інші ігрові елементи. Оскільки дворик-криниця розташований поміж будинків, відремонтували фасад першого поверху, облаштували стічну каналізацію та гідроізоляцію. Найближчим часом цю територію озеленять.

Через складність доступу всі роботи впроводили вручну.

Читайте також: Львів'яни просять відновити дитячий майданчик у Горіховому гаю

Ініціаторами покращення умов для школярів є власники львівського готелю «Леополіс», що навпроти цієї школи.Гроші пожертвували понад 30 фінських компаній та фізичних осіб. Реконструкція майданчика обійшлася благодійникам у 65 тисяч євро. Водночас за кошти шкільного фонду замінили двері та пофарбували вікна.

Нагадаємо, що у Львові батьки скаржаться на незадовільний стан ще трьох дитячих майданчиків та просять відремонтувати їх. Зокрема, йдеться про майданчики у Личаківському парку, на вул. Патона,27 та у Винниках, на вул. І. Франка, 114. 

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!