У Львові запрацював фонд допомоги тваринам. Як долучитись?

3678 0
У Львові розпочав активну роботу фонд «Happy paw», який захищає безпритульних собачок. «Ми будемо знаходити нові сім’ї для песиків з притулків, і тим самим львів’янам – вірних чотирилапих друзів; будемо допомагати лікувати тяжкохворих собачок; будемо надавати всебічну юридичну допомогу всім людям, які прагнуть допомогти беззахисним тваринкам, та ще багато іншого», – інформують у фонді.
Фото: pokupon.ua

Фото: pokupon.ua

Раніше такі послуги фонд «Happy paw» надавав лише у Києві та Київській області.

«Ми вже почали втілювати у школах міста проект «Біоетика», який покликаний виховати у молодого покоління українців гуманне та відповідальне ставлення до братів наших менших», – повідомили у фонді. Також вже тривали час фонд дистанційно допомагав львів’янам шукати їх загублених улюбленців, а знайдених на вулиці домашніх собачок – повертати додому.

Усіх охочих допомагати тваринам запрошують долучитися, контакти фонду: [email protected], +380 (44) 359 0381.

Крім того, можна надіслати пожертви на користь львівських песиків за посиланням або придбати яскраві сувеніри, кошти за які підуть на підтримку притулку – за цим посиланням. Крім того, можна стати волонтером, записатись можна тут.

Читайет також: Львів’яни та їх собаки: цілувака Фрай, м’язистий Манук та вредний Алтай


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!