Засновника підприємства у Львові підозрюють у привласненні 16 млн грн на продажі квартир

2288 0
Чоловік та жінка організували незаконну схему, завдяки якій привласнили 16 мільйонів гривень.
Фото: ria.com

Фото: ria.com

У Львові повідомили про підозру засновнику та бухгалтерці одного з підприємств за фактом шахрайства. Чоловіка та жінку підозрюють у привласненні 16 мільйонів гривень під час продажу квартир у новобудові. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, чоловік використав підконтрольне йому товариство, що займається управлінням активами інвесторів, та власну торгівельну марку, та вирішив заволодіти коштами громадян під виглядом інвестування їх в будівництво багатоквартирного житлового комплексу, який складається з житлових та нежитлових приміщень. Також до незаконної діяльності підприємець залучив свою матір, яка працювала там бухгалтером.

Читайте також: На хабарі затримали голову «земельної» комісії громади біля Львова

Як додають у прокуратурі, підозрювані продавали квартири у новобудові, що на одній із центральних вулиць у місті Львові. Інвестовані в будівництво кошти громадян підозрювані не передали забудовнику, а використали на власні потреби. Через це будівництво житлового будинку фактично не відбувалося.

Слідство встановило, що від дій підозрюваних постраждало 19 людей, а загальна сума збитків становить 16 млн грн. Наразі вирішують питання про оголошення розшуку підозрюваних через їхній виїзд за межі України.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!