Львів'янин за 6 тисяч доларів переправляв ухилянтів за кордон

1442 0
Його затримали під час одержання 3 тис. доларів – частини від обумовленої суми.
Фото: поліції

Фото: поліції

У Львові затримали чоловіка, який за 6 тисяч доларів незаконно переправляв осіб призовного віку через кордон. Про це повідомили у поліції Львівської області. 

33-річний чоловік зі Львова призовникам допомогав потрапити до ЄС. Він обіцяв виготовити пакет підроблених документів, які нададуть право перетинути кордон, а також організувати «зелений коридор» на кордоні. Всі деталі повідомляли чоловікам за кілька годин до здійснення перетину.

Читайте також: Один ховався, інший вдавав невидимого. У пункті пропуску на Львівщині затримали ухилянтів

Його затримали під час одержання 3 тис. доларів – частини від обумовленої суми. Гроші та інші речові докази вилучено з місця події.

Читайте також: Відомого львівського художника підозрюють у завезенні автівок під виглядом гуманітарної допомоги

Чоловіку повідомлено підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Нагадаємо, про кількість затриманих на державному кордоні, способи незаконного перетину та хабарі розповів Tvoemisto.tv пресофіцер Західного регіонального управління Держприкордонслужби, яка охоплює Львівську, Закарпатську, Чернівецьку і Волинську області, підполковник Роман Павленко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!