У Львові затримали ще двох підозрюваних до вбивства валютника у центрі міста. Фото

3444 0
Раніше затримали ще двох чоловіків, задіяних у нападі.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

У Львові сьогодні, 4 червня, зранку затримали ще двох чоловіків, підозрюваних у нападі і пограбуванні валютника на вул. Академіка Павлова, що стався 22 квітня.

Ідеться про чоловіків 48 та 49 років, яких затримали у місці, де вони переховувались, повідомляє поліція Львівської області. Затримання провели оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини із бійцями батальйону особливого призначення.

Фото: поліція Львівської області

Додамо, у день вбивства та 23 квітня поліція затримала ще двох нападників. У поліції встановили, що усього нападників було четверо.

Нагадаємо, напад стався 22 квітня на вулиці Академіка Павлова. Тоді на місці нападу від вогнепального поранення помер один чоловік, а інший – потрапив у реанімацію. Нападники вкрали у жертви велику суму грошей.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України та п.6 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – довічне позбавлення волі із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!