У Львові завершують ремонт ділянки вулиці Б. Хмельницького, від Опришківської до Липинського

5988 0
Залишилося нанести піктограми на велосмуги
Фото: Олег Шмід

Фото: Олег Шмід

У Львові ремонтують вулицю Богдана Хмельницького на ділянці від Опришківської до Липинського, пише на своїй сторінці у Фейсбук директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід.

За його словами, залишилося тільки нанести піктограми велосипеда і добудувати вулицю до кінця.

 

«Десь ось такий вигляд найближчі кілька десятків років матиме вулиця Богдана Хмельницького, якщо, звичайно, про неї дбатиме балансоутримувач», – написа він.

Читайте також: Для проїзду транспорту відкрили частину вулиці Пилипа Орлика

Над проєктом працював Інститут просторового розвитку та партнери по інженерних мережах з «Дорпроектстандарту».

Нагадаємо, вулицю Б. Хмельницького закрили на ремонт у травні цього року. На початку жовтня для проїзду відкрили частину цієї вулиці, від Опришківської до Липинського.

Проєкт реконструкції вулиці виготовили у ЛКП «Інститут просторового розвитку». За проєктом на вулиці з’являться велосмуги та нове озеленення, а на ключових перехрестях, де авто найчастіше стоять у заторі, реорганізують рух. 

Проїжджу частину вулиці залишать асфальтованою. Вона матиме дві смуги руху по 3,5 м кожна. Третя епізодична смуга з’являтиметься перед перехрестями. Саму вісь вулиці змістять таким чином, аби тротуари з обох боків були приблизно однаковими. На широких тротуарах облаштують невеликі громадські простори з лавками, велостійками та парковим освітленням. Уздовж вулиці у міждеревному просторі облаштують кишені для паркування, які замостять бруківкою. Детальніше про проєкт реконструкції вулиці Богдана Хмельницького читайте за посиланням.

Роботи на вулиці виконує ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за 175,4 млн грн.

Фото Олега Шміда



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!