У Львові завершили обробку парків від кліщів. Скільки на це витратили коштів

1233 0
Загалом обробили понад 130 тисяч м2 територій.
Фото умовне

Фото умовне

У Львівській громаді завершили обробку парків від кліщів. Її щороку розпочинають навесли, а інколи й восени. Про це повідомили в департаменті містобудування ЛМР.

«Торік у лікувальні заклади Львова звернулись 554 особи, до яких присмокталися кліщі. У 159-ти випадках діагностували хворобу Лайма. Фахівці прогнозують: цьогоріч ситуація буде ще гірша. Адже зима не була морозною. А тому кліщі активно розмножилися», — йдеться у повідомленні.

Окрім того, в департаменті зазначили, що цьогоріч акарацидна обробка парків від кліщів обійшлася міському бюджету по 66 копійок за 1 м2. Загалом обробили понад 130 тисяч м2 територій. У Львові обробко проводять лише поряд з доріжками, де є найбільші ризики для відвідувачів парку підхопити кліща.

Читайте також: «Хвороба з тисячами облич». Як львів’янка бореться із укусом кліща

Нагадаємо, що проводити акарацидну обробку мали з 15 до 18 травня, але перенесли через погану погоду.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!