У Львові збирають допомогу для родини, у якій загинув хлопчик, а батько зник у морі

134116 0
19 серпня чоловіка разом із сином віднесло у море на матраці біля острова Джарилгач
Фото: Sofia Kachmar

Фото: Sofia Kachmar

У Львові збирають допомогу для родини львів'ян, у якій на відпочинку загинув син, а батька досі шукають. 19 серпня чоловіка разом із сином віднесло у море на матраці біля острова Джарилгач, що у Херсонській області. Тіло 8-річного хлопчика знайшли, пошуки батька тривають. Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише Христина Левицька, її син навчався в одному ліцеї та дружив із загиблим хлопчиком Матвієм.  

«Друзі, прошу допомоги. Матвійчик був найкращим другом моєму Данилку, навчався в паралельному класі, росли з малечку разом. 19 серпня на острові Джарилгач, під час купання в море віднесло Качмаря Матвія та його батька. Тіло хлопчика знайшли. Пошуки батька ще тривають», – йдеться у повідомленні.

Жінка додає, що діти вчились у львівськоїму ліцеї № 51 ім. Івана Франка. У сім'ї було троє дітей, зилишилась мати з двома доньками школярками.  Допомогти родині львів’ян, у якої трапилось горе можна переказавши гроші. 

Номер картки – 4441 1144 5072 0246 одержувач – Притула Мар‘яна Ярославівна. Це рідна сестра Ірини Качмар, матері та дружини загиблих. У призначенні платежу варто вказати, що переказ для Ірини Качмар.

Нагадаємо, 19 серпня, на Херсонщині, на острові Джарилгач, що поблизу Лазурного, під час купання на матраці зникли батько і його син, які приїхали відпочивати зі Львова. О 15:35 год. на острові біля берега у воді поліцейські знайшли тіло дитини. Хлопчик – 2013 року народження.Пошуки зниклого батька продовжили. До пошукових робіт залучили 33 рятувальники.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!