У Львові збирають кошти на лікування сім'ї, яка постраждала у страшній аварії

29934 0
У ДТП загинула 12-річна донька подружжя. Батьки перебувають у важкому стані у реанімації.
На фото Ігор і Оксана Масні

На фото Ігор і Оксана Масні

У Львові збирають кошти на лікування сім'ї, яка сьогодні, 18 листопада, постраждала у ДТП на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Красів Стрийського району. В аварії загинула їхня донька 12-річна дівчинка, а обоє батьків у важкому стані у лікарні. Про це повідомила львівська фотографиня Зоряна Владика.

Читайте також: На Львівщині внаслідок ДТП загинула 12-річна дівчинка

Чоловік Ігор Масний перебуває у реанімації, у нього зламані ноги, розриви внутрішніх органів, а його дружина Оксана (Тибель) у реанімації без свідомості.

Реквізити для допомоги:

4441114449750411 МОНО (донька, Олеся Бар)

4149499383909940 Приват (син, Роман Тибель)

Нагадаємо, що на Львівщині внаслідок аварії загинула 12-річна дівчинка. Водій автомобіля «Шкода Октавія», яким керувала 48-річна мешканка Івано-Франківська, зіткнувся з автомобілем «Опель Астра» під керуванням 50-річного місцевого мешканця. Через ДТП пасажирка «Опеля», 12-річна дівчинка, від отриманих травм померла на місці події. Водій автомобіля та ще одна пасажирка – 52-річна жителька того ж села – з важкими тілесними ушкодженнями були доставлені в лікарню. 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!