У Львові збирають кошти на апарат для обстежень важкохворих дітей. Як допомогти

1043 0
Для лікування важкохворих діток лікарні потрібен сучасний денситометр.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Західноукраїнському дитячому спеціалізованому медичному центрі розпочали збір коштів, щоб придбати денситометр. Це сучасний ультразвуковий апарат для безпечного вимірювання щільності кісток, якого у закладі немає. На сьогодні прилад потрібний для майже 1000 дітей, які регулярно лікуються в центрі.

Остеопероз або зниження щільності кісткової маси часто розвивається в дітей паралельно з онкологічними захворюваннями та після операцій на кістках, кажуть медики. Також у пацієнтів з ревматологічними захворюваннями, з хронічною хворобою нирок, ендокринологічними порушення, розладами харчової поведінки, запальними захворювання кишківника, автоімунними захворюваннями. А денситометр допомагає тримати на котнролі показник щільності кісток.

Читайте також: Волонтери закликали львів'ян зібрати 55 мільйонів гривень, щоб врятувати Вікторію

Кожній дитині потрібно проходити обстеження щонайменше тричі за курс лікування. Наразі це доступно лише на платній основі в інших клініках, вартість одного обстеження – 300-400 грн. у результаті щороку родини змушені витрачати понад 1 млн грн, тоді як новий денситометр коштує 500 тис. грн. Допомогти у зборі коштів та зробити лікування важкохворих дітей безпечним і ефективним може кожен охочий, бо кожен внесок важливий та наближає до мети.

Реквізити для допомоги незмінні:

Благодійний фонд «КРИЛА НАДІЇ»

АТ КБ ПриватБанку м.Львів

МФО 305299

ЄДРПОУ 35620901

UAH - IBAN UA173052990000026004011002472

Призначення платежу: «на міцні кістки».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!