У Львові змінили маршрут тролейбуса №30. Схема

5598 0
На маршруті курсує 5 тролейбусів із інтервалом 14 хвилин.
Фото: Володимир Караїм

Фото: Володимир Караїм

У Львові продовжили маршрут тролейбуса №30. Про це повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Проблема №1. Як не заразитися в громадському транспорті Львова

Наразі тролейбус їздить з вулиці Митрополита Андрея до вулиці Ряшівської, натомість від завтра курсуватиме від ЛНУ імені Івана Франка.

Оновлений маршрут:

Університет – Собор Святого Юра – вул. Бандери – пл. Липнева – вул. Смаль-Стоцького – вул. Копистинського – вул. Антоновича – Кульпарків – Скнилівок – Скнилівок – Південний – вул. Кульчицької – вул. Любінська – вул. Виговського – Залізнична РА – вул. Патона – ЛОРТА – Ряшівська – ЛОРТА – Патона – Залізнична РА – вул. Любінська – вул. Виговського- вул. Кульчицької – Південний – Скнилівок – Скнилівок – Кульпарків – вул. Антоновича – вул. Залізняка – вул. Бандери – Собор Святого Юра – Устияновича – Університет.

Як уточнили Tvoemisto.tv у пресслужбі ЛКП «Львівелектротранс», на маршруті курсує 5 тролейбусів із інтервалом 14 хвилин.

Додамо. що громадський транспорт Львова курсує в режимі спецперевезень, а зайти в салон можна лише в масці. Також у електротранспорті встановили антисептики.

Читайте також: Чому закриття тролейбусного маршруту №10 у Львові логічне

Нагадаємо, що раніше під №30 курсував тролейбус №10. Він курсував від ЛНУ імені Івана Франка до вул. Ряшівської. Його скасували у липні 2018 року. Вивільнені з маршруту тролейбуси випустили на маршрути №2, 9 та 12.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!