У Львові знову подешевшає тепло і гаряча вода

2364 0
Опалення у Львові через теплу погоду вимкнули 8 квітня.
Фото: Економічна правда

Фото: Економічна правда

У Львові знову подешевшає вартість опалення та гарячої води. Зниження тарифів «Львівобленерго» та «Залізничтеплоенерго» погодили на засіданні виконкому ЛМР сьогодні, 30 квітня.

Читайте також: Як у Львові подати показники за воду, газ і світло, не виходячи з дому. Інструкція

За словами заступниці міського голови з питань ЖКГ Ірини Маруняк, тепло подешевшає на 45%, а гаряча вода – на 37%. Суми у платіжках львів’ян мали б зменшитись приблизно на 200 грн.

Це пов’язано з тим, що «Нафтогаз» розрахував вартість газу для населення за квітень, і вона є на 15% меншою, ніж у березні.

ЛКП «Львівтеплоенерго» та «Залізничтеплоенерго» мають перерахувати платіжки за теплову енергію, опалення та гарячу воду для населення та бюджетних установ, а нестачу коштів має покрити департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Читайте також: Хто і на які карантинні доплати у Львові може розраховувати. Перелік

Нагадаємо, що Кабмін скасував граничні ціни на тепло і гарячу воду, тож тарифи тепер можуть бути ринковими. Опалення у Львові через теплу погоду вимкнули 8 квітня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!