У Львові на вулиці Коперника знову з`являться кольорові парасольки

2906 0
Інсталяцію зі 138 парасольок дозволили встановити у рамках акції «Захисти посмішку своєї дитини!».
Фото: Drive2

Фото: Drive2

У Львові на вулиці Коперника у межах фасадної стіни будинку №20 дозволили встановити кольорові парасольки. Тут планують облаштувати інсталяцію зі 138 різнокольорових парасольок. Про це інформують у Львівській міській раді. 

Парасольки на безоплатній основі дозволили встановити товариству з обмеженою відповідальністю «Клініка Заблоцького» у рамках акції «Захисти посмішку своєї дитини!». 

Читайте також: У Львові пройде фестиваль міської культури «Батяри на роверах». Як долучитись

«Впродовж 4 років, до Дня захисту дітей, ми вивішуємо на Коперника парасольки, як символ захисту дітей з гаслом захисти посмішку своєї дитини навчи її правильно чистити зуби!», – пишуть у Клініці. 

Інсталяція з кольорових парасольок діаметром 95 см та висотою 92 см пробуде на вул.Коперника до 1 вересня. Така окраса у місті з'являється вже кілька років поспіль. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!