У Львові обаштують новий майданчик для стріт воркауту

3650 0
На місці майданчика на вулиці Винниченка, 4 встановлять нові гімнастичні комплекси та турніки.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

Як повідомили в управління молоді, сім’ї та спорту, у Львові на вул. В. Винничека, 4 через 1,5 місяці буде відновлений майданчик для заняття стріт воркауту. Старі турніки віддадуть на баланс ЛКП «Спортресурс».

«Ми говоримо про спортивний майданчик, який знаходиться на вул. Винниченка,4. Зараз біля зони, яка є для скейтерів, є зона класичного майданчика. Цей майданчик був побудований вже дуже давно і він перебував у незадовільному стані і елементи, які там були при землі, поржавілі, перегнивші.

Минулого року ми ці елементи демонтували і за позабюджетні кошти на рік встановили турніки і бруси. Тоді до нас поступила низка звернень від мешканців, що вони по своїй надійності і силі не дають можливості виконувати більш складні вправи. Тому цього року ми передбачили в бюджеті кошти на капітальний ремонт частини майданчика, яка була під гімнастичний.

Зараз ми зробили проект майданчика. Це буде сучасний майданчик під заняття  стріт воркауту. Там будуть передбачені різні гімнастичні комплекси, турніки. Слід відзначити, що ми дуже тісно працювали із середовищем, яке у Львові займається стріт воркаутом. Усі елементи, які там будуть розміщені, їхнє детальне розташування ми погоджували з ними», - розповів Петро Гошовський, працівник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Читайте також: У Львові облаштують міський пляж біля Левандівського озера

Додамо, замовником проекту є ЛКП «Спортресурс». З міського бюджету на капітальний ремонт майданчика виділено близько 220 тис. грн.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!