У Львові з’явиться Школа вивчення польської, де викладатимуть носії мови

4516 0
На базі Львівського інституту менеджменту відкриють Школу з вивчення польської мови (міста Лодзь), де носії мови навчатимуть львів’ян за унікальною методикою.
Фото: socportal.info

Фото: socportal.info

У Львівському інституті менеджменту відбулася зустріч ректора Інституту професора Мирона Янківа з Президентом Міжнародної Групи CeDePe (Республіка Польща) Вітольдом Запендовскім і директором фірми «CeDePe Україна» Іриною Качмарчик.

Читайте також: 5 ресурсів, які допоможуть легко та цікаво вивчити польську

У ході перемовин, польською стороною було запрезентовано напрями подальшої співпраці з Львівським інститутом менеджменту, одним з яких є відкриття на базі Інституту представництва Школи з вивчення польської мови (м. Лодзь) із можливістю застосовувати унікальну методику, розроблену фахівцями-лінгвістами школи із залученням саме їхніх викладачів, носіїв мови, для ефективного навчання. Ректор зауважив, що така ініціатива буде надзвичайно корисною як для наших студентів, які навчатимуться за програмою подвійного диплому, так і для бізнесменів, які планують вихід на європейські ринки, зокрема, відкриття представництв у Польщі.

Читайте також: Безкоштовне вивчення польської онлайн. Де зареєструватись

Окрім того, ректор Львівського інституту менеджменту професор Мирон Янків відзначив, що така активізація та інтерес з боку компаній Республіки Польща до налагодження співпраці вкотре підтверджує актуальність і необхідність відкриття на базі інституту Українсько-польського центру, запланованого на кінець вересня 2015 року.

Джерело: прес-служба Львівського інституту менеджменту

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!