У Львові з‘явиться Центр розвитку лідерства для молоді. Візуалізація

2080 0
За попередньою оцінкою загальна вартість реконструкції будівлі становить 30 млн гривень.
фото: уал

фото: уал

У вересні наступного року у Львові з’явиться Центр розвитку лідерства для молоді для втілення ідей та проєктів, а студенти Львівського осередку Української академії лідерства навчатимуться у своєму кампусі. Приміщення площею 1300 квадратних метрів розташована на вулиці Тесленка, 2 Львівська міська рада передала в оренду Академії на 10 років.

«У цій будівлі ми плануємо створити Центр розвитку лідерства Української академії лідерства, який стане першою в місті інституцією, що системно працює з підлітками та допоможе розкрити їхній лідерський потенціал», – каже керівник з регіонального розвитку Української академії лідерства Любомир Шимків.

Читайте також: У Львові відкривають Українську академію лідерства

За попередньою оцінкою, загальна вартість реконструкції будівлі становить 30 млн гривень. Кошти на реконструкцію шукали майже три роки різними шляхами. Зокрема, минулого року Опікунська рада у Львові зібрала кошти на виготовлення проєкту реконструкції будівлі. Упродовж 2019-2020 за кошти міського бюджету реконструювали покрівлю та дах будівлі. У травні цього розпочали підготовчий етап ремонту у будівлі та запустили фандрейзингову кампанію проєкту.

Договір про виготовлення проєктної документації для реконструкції будівлі підписали у жовтні з архітектурним бюро AVR Development. Компанія погодилися стати партнерами проєкту та зменшити вартість робіт на 50%.

Читайте також: УКУ відкриває бакалаврську програму з права

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv у межах проєкту «Я вірю в цю країну» поспілкувалось із керівником львівського осередку УАЛ Валентином Григоренком, щоб дізнатись, кого і для чого виховує Академія та як це має вплинути на майбутнє України. Окрім цього, осередки Української академії лідерства є у Києві, Харкові, Миколаєві та Маріуполі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!