У Львові з'явився сервіс підбірки доступних бізнес-ланчів у місті. Де завантажити

1949 0
«Твоє місто» буде інформувати про пропозиції бізнес-ланчів у Львові. Ця інформація буде доступною лише у мобільній аплікації сайту.
Фото: bostonmagazine.com

Фото: bostonmagazine.com

Тvoemisto.tv створило мобільну аплікацію, де можна дізнатися головні новини про Львів, а також отримати додаткові послуги «Твоє місто. Сервіс». У спеціальному App-додатку ми запустили послугу «Бізнес-ланчу», в якій будемо розміщати інформацію з ресторанів та закладів, які пропонують у Львові обіди за фіксованою ціною.

Читайте також: Як встановити мобільну аплікацію «Твого міста» на смартфон. Покрокова інструкція

Оновлення меню відбуватимуться щодня о 12:15 год, а щойно додані ресторани і нові меню з‘являтимуться першими. Загалом ми підібрали для вас меню із десяти закладів Львова. Його можна прочитати лише у мобільній аплікації сайту.

Нам важливі ваші відгуки, тому ви можете надсилати нам фотографії бізнес-ланчу, ваші враження та нові спеціальні пропозиції, які ви знайдете в інших ресторанах.

Свої пропозиції компанії можуть надсилати нам на електронну скриньку: tvoemisto.tv@gmail.com з позначкою «Бізнес-ланч». Пропозиція, а користувачі нашого сервісу можуть надсилати свої відгуки з позначкою «Бізнес-ланч». Відгуки.

Читайте також: Про все у Львові в один клік. Твоє місто створило мобільну аплікацію

Нагадаємо, що медіа-хаб «Твоє місто» за підтримки Thomson Reuters Foundation запустив мобільну веб-аплікацію сайту, яку можна дуже легко завантажити і яка не займає пам'яті у телефоні. Тепер новини та екслюзивні публікації можна буде прочитати в один клік.

Покрокову інструкцію, як встановити мобільну аплікацію на смартфон, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!