У мережі з’явилася дитяча розмальовка з тваринами. Де завантажити

3634 0
Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого віку нове творче завдання – розмальовку, яка у цікавій формі дозволить ознайомити дитину з тваринним світом та сформувати навички дрібної моторики
фото: photofact.in.ua, klymenko.data-tec.net, photo-lviv.in.ua, deti06.net

фото: photofact.in.ua, klymenko.data-tec.net, photo-lviv.in.ua, deti06.net

«Виконання завдань розмальовки покращує координацію рухів дитини, а також її зорово-рухову координацію, які на цьому віковому етапі є важливими факторами розвитку всього організму малюка та сприяють його вправності, ритмічності та рухливості. Побічно праця над завданнями надає можливість вдосконалювати правильний спосіб тримання кольорового олівця, що разом із набутими навичками дрібної моторики в подальшому слугуватиме запорукою гарного почерку», – йдеться в описі до завдання.

Читайте також: Дитяча розмальовка для вивчення геометричних фігур. Де завантажити

Розмальовка також надає дитині чудову можливість для розвитку уяви та творчого й мистецького самовираження, адже біле поле аркушу «провокує» її створювати свій маленький світ. Додатковий поштовх із боку батьків дозволить дитині проявити себе, а батькам – пізнати свою дитину краще.

Завантажити розмальовку можна ТУТ.

Джерело: Osvita.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!