У Моршині, де вакцинували понад 70% мешканців, немає госпіталізованих із Covid-19

1600 0
У містечку провели експеримент із масової вакцинації від коронавірусної інфекції.
Фото: kray.org.ua

Фото: kray.org.ua

У Моршині, де вакцинували понад 70% мешканців, жодна людина не перебуває у лікарні з Covid-19. Про це повідомили у МОЗ.

Читайте також: «Обдзвонювали всіх». Як живе містечко, де вакцинували найбільше людей

На початок серпня принаймні однією дозою антиковідної вакцини у Моршині щепили понад 72,4% дорослого населення, двома дозами тут вакцинували 66% дорослих мешканців.

Влітку в містечку зовсім не було хворих із коронавірусною хворобою, а зараз там реєструють поодинокі випадки, оскільки хворіють переважно невакциновані люди, каже координатор з вакцинації проти Covid-19 у Львівській області Олег Когут, передає МОЗ.

За минулу добу на Львівщині підтвердили 1104 випадки коронавірусу серед мешканців, у стаціонарах зараз перебувають 897 людей: 857 з них мають Covid-19, 65 – у реанімації, 32 людини підключили до апаратів ШВЛ. За останню добу госпіталізували у лікарні 97 осіб.

Читайте також: Львівщина може перейти в червону зону. Що зміниться

Тvoemisto.tv підготувало репортаж із курортного Моршина про те, як їм вдалося вакцинувати понад 70% дорослого населення. Детальніше читайте у матеріалі.

Нагадаємо, щоб коронавірусна інфекція не розповсюджувалась, потрібен колективний імунітет. Його вдасться досягти лише за умови щеплення 70% населення. Чи вдасться це зробити, досліджувало Tvoemisto.tv.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!