У Нацполіцію повідомили про порушення виборчого законодавства у Львівській області

1282 0
Правоохоронці склали 203 адмінпротоколи.
Фото: Радіо Свобода

Фото: Радіо Свобода

З початку виборчої кампанії до правоохоронців Львівщини надійшла 551 заява та повідомлення про порушення виборчого законодавства, інформує пресслужба Національної поліції Львівщини.

«У період із 5 вересня по 24 жовтня 2020 року загалом надійшла 551 заява та повідомлення про порушення виборчого законодавства. Усього органи поліції склали 203 протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з порушенням виборчого законодавства», – йдеться у повідомленні.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості щодо 8 кримінальних проваджень.

Нагадаємо, сьогодні, 24 жовтня, в Україні так званий день тиші. Це день, коли, згідно з виборчим законодавством, заборонена будь-яка агітація. Про факти незаконної агітації потрібно повідомити на оперативну лінію 102.

Додамо, Міністерство внутрішніх справ запустило чат-бот y Telegram «Вибори-2020», там  можна поскаржитися на порушення під час виборчого процесу.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!