У небі над Волинню сили ППО збили два безпілотники. Є загиблий і поранені

3193 0
Наразі невідомо, які безпілотники атакували Волинь.
Фото: Інтерфакс-України

Фото: Інтерфакс-України

У понеділок, 25 липня, у Волинській області пролунали вибухи. Сили протиповітряної оборони збили два безпілотники. Унаслідок падіння уламків одна людина загинула, ще кілька поранені. Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко. 

«Сьогодні, 25 липня, на Волині було чутно вибухи. Це робота протиповітряної оборони. Зокрема, військові збили два БПЛА. Уламки одного з них пошкодили приватні будинки. На жаль, внаслідок падіння уламків є жертви. Одна людина загинула, кілька поранених перебувають у лікарні. Усі обставини встановлюємо», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: ППО України щодня перехоплює все більше російських ракет, – Данілов

Наразі не відомо, які безпілотники атакували Волинь, також не було сигналу про повітряну тривогу. Обставини подій встановлюють.

Нагадаємо, що повітряні сили України відбили ракетний удар, який 24 липня російські війська завдали по Хмельницькій області з акваторії Чорного моря.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!