У неділю Львів попрощається з Героєм Віталієм Заріцьким

3316 0
Проходив службу у лавах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ.
Фото ілюстративне: Роман Балук, ЛМР

Фото ілюстративне: Роман Балук, ЛМР

Завтра, 25 грудня, Львів попрощається з Віталієм Заріцьким, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань, повідомляє Львівська міська рада.

Чин похорону розпочнеться об 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Віталій Заріцький уродженець села Велика Сушиця Львівської області. Закінчив «Нижанковицький професійний ліцей».

Після завершення навчання підписав контракт із Збройними силами України. Проходив військову службу у лавах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ.

У мирний час працював водієм вантажних автомобілів.

Виконував бойові завдання у зоні проведення Антитерористичної операції/Операції Об’єднаних сил у лавах 80-ї бригади. За особистий героїзм, виявлений при обороні Батьківщини, був нагороджений нагрудним знаком «Учасник АТО».

У Віталія Заріцького залишилися батьки, дружина, двоє дітей та двоє молодших братів.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!