У Новояворівську неподалік Львова на сміттєзвалищі сталася масштабна пожежа

2403 0
До ліквідації пожежі залучили 22 рятувальники та три одиниці спецтехніки.
фото: ДСНС

фото: ДСНС

Сьогодні, 10 березня, о 07:14 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загоряння сміттєзвалища поблизу м. Новояворівськ, повідомляє ДСНС України.

Рятувальники встановили, що горить сміття на площі орієнтовно 0,8 га. До ліквідації пожежі залучили 22 вогнеборці та три одиниці спецтехніки. Процес ускладнюється тим, що найближче джерело, де можна поповнити запаси води, розташоване на відстані близько 1 км від загоряння.

Нагадаємо, що вчора, 9 березня, у Львові сталося дві пожежі: на горі Баба Род, що у парку «Знесіння», та між Сокільниками і містом біля ТРЦ King Cross Leopolis. Причинами пожежі стало загоряння сухої рослинності. До ліквідації пожеж загалом залучили понад 30 рятувальників та 8 одиниць спецтехніки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!