У Львові облаштували дитячий простір з музичною зоною, гірками та канатами

6617 0
Він розділений на два сектори – для молодших і старших дітей.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У парку «700-річчя Львова» облаштували велику двосекційну ігрову зону для дітей різних вікових категорій. У ньому передбачили музичну зону, скельну гірку, підвісні канати та лазанки, а також карусель, гойдалки і гамаки, різного розміру гірки та інші цікаві елементи. Про це повідомили в ЛМР. 

Дитячий ігровий простір у парку «700-річчя Львова» – перший облаштований в час повномасштабної війни. Наразі там залишилось лише прибрати ділянку довкола.

Цей майданчик більше нагадує великий простір. Він розділений на два сектори – для молодших і старших дітей, а основний акцент зробили на максимальній різноманітності елементів.

Тепер на маленьких відвідувачів у парку чекає: музична зона з ксилофоном та органом , мегафоном, збільшуване скло для дослідників, а також скельна гірка, підвісні канати, лазанки «Піраміди», балансири, зокрема на ланцюгах, карусель «Миска», гамак, подвійні гойдалки, пісочниця, низькі та висока гірки. 

 

План, за яким облаштовували майданчик 

Нагадаємо, що спроєктувала майданчик архітекторка Ольга Криворучко, вона каже, що намагалась продумати наповнення простору так, аби тут було цікаво гратись дітям різного віку. Роботи проводили за кошти активних мешканців. Згодом майданчиком опікуватиметься ЛКП «Зелений Львів».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!