У парку на Білогорщі слизькі тротуари замість піскосуміші посипають щебеневим відсівом

1353 0
Від солі, яке шкодить рослинам, варто відмовлятись.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У парку Білогорща, що у Львові, сьогодні вперше використали щебеневий відсів замість піскосуміші для посипання слизьких тротуарів. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала керівниця управління екології Олександра Сладкова.

За її словами, наразі таку суміш тестують.

Читайте також: Де у Львові працює снігоприбиральна техніка. Мапа онлайн

«Дякуємо за ініціативу ДП Скнилів-парк Роману Колотило і Андрію Лавному. Нічого проти кави теж не маємо, зараз тестуємо, що і як працює», – каже Олександра Сладкова.

Як зазначила керівниця управління екології Львова, сіль – це однозначне зло для рослин, тому, усюди, де можна, від неї треба відмовлятись.

Нагадаємо, що починаючи з 20 листопада у Львові цілодобово чергуватиме снігоприбиральна техніка.

Минулого року у парку 700-річчя Львова посипали доріжку кавовою гущею. Згодом двірники зметуть її у місця зелених насаджень. Коли перевірять її на ефективність у боротьбі з ожеледицею, то приймуть рішення про використання гущі в інших парках.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!