У перший день посиленого карантину у Львові поліція склала 19 протоколів на порушників

2498 0
Попереду ще вечірні та нічні рейди, тож порушників може побільшати.
Photo by Anastasiia Chepinska on Unsplash

Photo by Anastasiia Chepinska on Unsplash

За сьогодні, 19 березня, відколи у Львові посилили карантин і почав діяти локдаун, поліція Львівщини перевірила 230 закладів громадського харчування, торгівельних та інших центрів. За день склали 19 протоколів на порушників, повідомляє Варта-1.

Читайте також: У Львові почався жорсткий карантин. Як працюватимуть магазини, ринки і транспорт

Як зазначив заступник начальника головного управління Національної поліції Львівщини Дмитро Міхалець, у перший день локдауну та введення ряду обмежень на роботу закладів створили додатково 42 рейдові групи серед працівників поліції та Національної гвардії. Групи поділили на тих, які працюють у денний та нічний період. Акцент робили на роботу ринків та гіпермаркетів.

«Станом на сьогодні перевірено 230 закладів. Переважно ми робимо попередження, але ті суб’єкти, які не чують нас, не чують Держпродспоживслужбу, на тих реагуємо, складаємо адміністративні протоколи. Вже складено 19 протоколів, але це ще не все, адже активна фаза роботи припадає саме на нічні зміни», – зазначив Дмитро Міхалець.

За його словами, на порушників складають протоколи за ч.1 ст. 44 , яка передбачає від 17-30 тис. грн штрафу.

Нагадаємо, від сьогодні і до 28 березня та території Львова та області запровадили жорсткий карантин через стрімке поширення коронавірусної хвороби та велику кількість госпіталізацій. Тvoemisto.tv розповідає, що закривають на локдаун, а що продовжує працювати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!