У пологових Львова з початку повномасштабної війни народилося майже тисячу немовлят

2463 0
Лише за минулий тиждень народилось 73 дитинки.
Photo by Adele Morris on Unsplash

Photo by Adele Morris on Unsplash

У пологових Львова від початку повномасштабної війни росії проти України прийняли 932 пологів, під час яких народилася 941 дитинка. Серед новонароджених – дев’ятеро двійнят. Про це повідомляє ЛМР.

За минулий тиждень у пологових Третього ТМО народилось 73 дитинки: 45 хлопчиків і 28 дівчаток. Серед народжених – одна двійня. Серед усіх породіль, які народили діток від початку війни, 165 вимушено переселених жінок. Вони народили 169 діток, серед яких – четверо двійнят.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти придбати вишиванки, аби подарувати їх новонародженим діткам у пологових

Нагадаємо, що найчастіше львів'яни з початку війни називали хлопчиків Олександр, Давид, Данило, Святослав, Захар, а дівчаток – Вікторія, Софія, Соломія, Вероніка. Незвичні імена для хлопчиків були – Еліас, Андрео, Акім, Леван, Емануїл, Яремій, Демир, Еней, Лев, Мілан, а для дівчаток – Стефанія, Меліса, Агата, Шашана, Теона, Афіна, Зореслава, Сафіна, Евеліна, Моніка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!