У Польщі скликають термінову зустріч комітету нацбезпеки

965 0
Ймовірно, це пов'язано з масовими російськими обстрілами по території України.

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький терміново скликав комітет Ради міністрів з питань національної безпеки та оборони. Ймовірно, це пов'язано з масовими російськими обстрілами по території України 15 листопада.

Джерело: речник уряду Польщі Матеуш Моравецький у Twitter, Громадське

Наразі причини скликання зустрічі не повідомляють. Також польські ЗМІ зазначають, що військово-повітряні сили Польщі підняли в повітря винищувачі з аеродрому в Томашуві-Любельському. У другій половині дня 15 листопада росія завдала масованого ракетного удару по території України, ракети могли впасти неподалік від кордону з Польщею. 

Загалом, російські окупаційні війська запустили по Україні близько 100 ракет. З них понад 70 збила протиповітряна оборона України. Унаслідок масованого ракетного удару пошкоджено 15 об’єктів енергетичної інфраструктури України. 

Антоніна Костик

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!