У пункті пропуску на Львівщині за 700 євро жінка намагалась переправити сина за кордон

10700 0
Жінка сказала, що її син навчається у закордонному виші та спробувала дати хабаря.
Фото: Держприкордонслужби

Фото: Держприкордонслужби

Через пункт пропуску «Грушів», що на Львівщині, до Польщі разом із матір’ю прямував 23-річний українець. Жінка запропонувала прикордонникам 700 євро за перетин кордону призовного сина. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби – Західний кордон.

Читайте також: Видав себе за польського студента. На Львівщині 39-річний чоловік намагався перетнути кордон

Під час перевірки прикордонники встановили, що підстав для перетину кордону в умовах правового режиму воєнного стану, у військовозобов’язаного чоловіка не було. Згодом, матір повідомила, що її син навчається у закордонному виші та спробувала домовитись з інспектором – запропонувала хабар у розмірі 700 євро.

За цим фактом прикордонники поінформували працівників Нацполіції. Відповідальність за дане правопорушення передбачена ст. 369 ККУ «Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Нагадаємо, що деякі українські чоловіки від початку повномасштабного вторгнення намагаються незаконно перетнути кордон. Для цього вдаються до різних маніпуляцій. Про кількість затриманих на державному кордоні, способи незаконного перетину та хабарі читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.

 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!