На кордоні з Польщею розмежували смуги руху для автівок. Фото

4339 0
Перед пунктом пропуску «Рава-Руська» окрему смугу руху отримали авто з іноземними номерами.
фото: ЛОДА

фото: ЛОДА

Від 16-го березня перед пунктом пропуску «Рава-Руська» на Львівщині відокремили смугу руху для автівок на іноземній реєстрації. Відповідні напрямки руху позначили дорожніми знаками та необхідним дорожнім обладнанням. Зокрема, встановили понад 270 парапетів, протяжністю 100 метрів. Такі новації дозволять прискорити перетин кордону, – інформує прес-служба ЛОДА

Читайте також: На вихідних у Львові обмежать рух. Перелік вулиць

Нагадаємо, минулого року Державна прикордонна служба України ініціювала заходи щодо розвантаження руху на державному кордоні. Такий експеримент успішно запровадили наприкінці минулого року перед пунктом пропуску «Краківець». У результаті таких нововведень скоротився час очікування в чергах – в середньому з 3,5 годин до однієї години. Окрім того, прискорився процес оформлення автомобілів.

Наступним етапом експерименту планується його запровадження перед пунктом пропуску «Ягодин» у Волинській області, що також на кордоні з Польщею.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!