У річці на Львівщині втопився 15-річний підліток

39909 0
Трагедія сталася на річці Опір на Стрийщині.
Фото: photographers.ua

Фото: photographers.ua

У селі Дубина Стрийського району на річці Опір потонув 15-річний підліток. Трагедія сталася ввечері неділі 19 червня. Про це повідомили у ДСНС Львівщини.

Зазначається, що о 18:55 год до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на річці Опір у селі Дубина потонув місцевий мешканець 2007 року народження. Тіло хлопця було витягнуто на поверхню місцевими мешканцями.

Читайте також: Де на Львівщині можна купатися. Перелік водойм

Рятувальники за допомогою металевих нош проводили транспортування утопленика через р. Опір. Причини та обставини події з’ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, що нещадовно на Львівщині у селі Блищиводи потонув 18-річний хлопець. 

Відповідно до розпорядження голови Львівської ОВА затверджено перелік місць масового відпочинку населення на водних об’єктах області. Всього визначено 23 пляжі на 17 водних об’єктів. З переліком можна ознайомитись тут



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!