У Рясному почали будівництво спортивного майданчика з громадським простором. Візуалізація

4673 0
Вартість проєкту становить 11,5 млн гривень.
Фото: ЛКП Спортресурс/Фейсбук

Фото: ЛКП Спортресурс/Фейсбук

У Львові на вул. Величковського, 16-18 розпочали роботи з будівництва спортивного майданчика із громадським простором. Про це ідеться на фейсбук-сторінці ЛКП «Спортресурс».

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv директор ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій, на вул. Величковського буде один мультифункційний спортмайданчик розміром 22 на 42 м із полівініловим покриттям, великий майданчик із натуральною травою, а також вуличні тренажери, майданчик для воркауту та громадський простір для відпочинку мешканців.

Візуалізація від ЛКП Спортресурс

Вартість проєкту становить, за договором, 115, 5 млн грн, каже Ігор Самотій.

«Цього року є лише 250 тис. грн. За ці гроші зробимо необхідні земельні роботи. Решту продовжимо на наступний рік. При належному фінансуванні, думаю, до кінця наступного року завершити роботи було б реально», – говорить директор ЛКП «Спортресурс».

Читайте також: 12 майданчиків у Львові, де можна безкоштовно зайнятись спортом. Інтерактивна мапа

Додамо, протягом 2020-2021 років у Львові відкриють низку тренажерних, футбольних та баскетбольних майданчиків у різних районах. Окрім вул. Величковського, 16-18, ідеться про майданчики на вул. Тракт Глинянський, 147а, вул. Тролейбусна, 2, вул. Шевченка, 360, Йосипа Сліпого, 33, Івана Пулюя.

Нагадаємо, у 2014 році ділянку, де зараз будують спортмайданчик, хотіли продати під забудову. Проте згодом її зняли з аукціону і провели громадські слухання щодо того, що має бути на цій ділянці.

Так майданчик виглядав раніше


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!