У сквері «На Валах» повісили дзвоники як символи голосів дітей, що загинули у війні

923 0
За останні два роки, 500 українських дітей загинуло, і майже 22 тисячі депортовано.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

У Львові в  сквері «На Валах» повісили влаштували акцію я вшанування дітей, які загинули внаслідок збройного нападу росії на Україну – «Голоси дітей». 

Джерело: пресслужба ЛОВА

Під час акції усі присутні повісили дзвіночки на дуб. Кожен з них символізує душі дітей, які загинули внаслідок російської збройної агресії. Дійство проводили під музичний супровід 10-річної Соломії Яковенко, яка виконала сольну партію на скрипці.

«Сьогодні у парку «На Валах» у Львові ми чуємо не звук дзвіночків – це голоси невинно вбитих українських дітей. Голоси маленьких янголів, які більше не засміються, не мріятимуть, не потішать батьків, не прославлять Україну», – зазначив голова ЛОВА Максим Козицький.

Нагадаємо, що у Львові до Дня захисту дітей презентували виставку «Втрачене дитинство». Це історії дітей, які загинули з 24 лютого 2022 року внаслідок нападу російських військ на Україну. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!