Київ

У столичному парку «Відрадний» мешканці погодували рибок заради розмінування озера

864 0
Так кияни вирішили зібрати кошти на набори для розмінування.
Фото: Київрада

Фото: Київрада

У парку «Відрадний» на озері мешканці столиці годували кілька сотень рибок кої заради благодійної мети. Про це повідомляють у пресслужбі Київради.

Повідомляється, столичні активісти з БФ «Солом’янські котики» спільно з КП УЗН Солом'янського району провели просвітницьку акцію, і розповіли, як та чим правильно годувати рибок й качок, та застерегли місцевих рибалок від незаконної риболовлі. Також під час заходу зібрали донати на набори для розмінування, які будуть передані саперам служби транспорту.

Зазначається, що ідея запустити імператорських кої з‘явилась ще два роки тому, а вже сьогодні озеро у парку «Відрадний» є домом для сотень рибок, а деякі навіть мають імена: Лойсо, Аґнія, Вау, Кавунчик.

До слова, під час заходу наголошували, що годувати рибок кої хлібом категорично заборонено, лише кашою, крупою, кормом для котів та спеціальною їжею для рибок.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!