У Стрийському парку здали в оренду ще одне приміщення, ціна за яке зросла в десятки разів

6709 0
Початкова ціна орендної плати становила 2,8 тис. грн.
Приміщення на вул. У. Самчука, 14-б / Фото з Prozorro

Приміщення на вул. У. Самчука, 14-б / Фото з Prozorro

У Львові на аукціоні знайшли нових орендарів для приміщення на вулиці Уласа Самчука, 14Б, що у Стрийському парку. Будівлю, яка має площу 24,9 кв.м, здаватимуть в оренду за 100 101 грн щомісяця. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Початкова ціна орендної плати становила 2,8 тис. грн (1кв.м = 115,08 грн), в аукціоні взяли участь 13 учасників, після чого вартість зросла до 100 101 грн (1кв.м = 4 020,12 грн).

У міськраді додають, що ця будівля не підлягає приватизації, а переможцем стала фізична особа-підприємець. Обов'язковою умовою оренди є визначення цільового призначення, як для кафе, продажу продовольчих та непродовольчих товарів, сувенірів. Будівлю здали в оренду на 5 років. 

Це вже не вперше, коли місту вдається отримати таку високу ціну за оренду приміщень, адже за оренду приміщення на вул. У. Самчука,12-а місто отримуватиме 85 тис. грн (орендна плата із 3,4 тис. грн зросла до 85 тис. грн, аукціон відбувся в березні цього року). Також за оренду приміщення на вул. У. Самчука, 8-а місто отримує 155 тис. грн (орендна плата із 9,9 тис. грн зросла до 155 тис. грн, аукціон відбувся торік).

Читайте також: Львів'яни обговорюють «П'яну вишню» у Стрийському парку. Чому мешканці проти і що кажуть у холдингу

Нагадаємо, нещодавно у Стрийському парку у відреставрованій ротонді відкрили заклад «П'яна вишня», який львів’яни активно обговорювали у соцмережах. За словами мешканців, у таких публічних місцях недоречно створювати заклади із алкоголем. У відповідь на невдоволення мешканців у «П'яній вишні» відповіли, що холдинг не порушує українського законодавства, дотримується вікового цензу та сплачує усі податки державі. Окрім того, холдинг виконує усі вимоги аукціону.

Цю ротонду, площею 44,5 кв.м, здали в оренду торік за 165 101 грн. Раніше тут був павільйон кондитерської фірми Sarotti, акції якої належали Nestlé.

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!