У Львові у стипендіальний фонд імені Олега Воробйова зібрали 550 тисяч грн

990 0
Загалом, у стипендіальний фонд планують зібрати 75 тисяч доларів.
ФОТО: УКУ

ФОТО: УКУ

У стипендіальний фонд на честь Героя Олега Воробйова зібрали вже понад 550 тисяч гривень. Його започаткували в Українському Католицькому Університеті у червні, щоб генерувати стипендії та покривати навчання студентів. Загалом, планують зібрати 75 тисяч доларів. 

Джерело: Український католицький університет

19 листопада відбулась Велика щорічна зустріч випускників LvBS: Alumni Leadership Day та вручення Alumni Awards 2022, організована спільно з Центром лідерства УКУ за підтримки та у партнерстві з Інститутом лідерства ім. Ігоря Ігнатовича. Цьогорічна подія була присвячена пам’яті Героя Олега Воробйова, який загинув від рук російського окупанта на передовій фронту 30 травня 2022 року.

Читайте також: На війні загинув львів'янин, засновник курсу допомоги учасникам АТО Олег Воробйов

Усі кошти з вхідних квитків – 110000 грн скерували у стипендійний Фонд УКУ імені Олега Воробйова. Крім того, під час події відбувся благодійний аукціон на якому вдалось зібрати понад 330 тис. грн. Лотерея з подарунками від випускників та команди УКУ додала понад 41 тис. грн. Прямі внески у Фонд від випускників і учасників магістерських програм під час події склали 55 тис. грн. Ще понад 12 тис. грн перерахували з благодійних коктейлів. Загалом вдалось зібрати понад 550 тис. грн, що становить більше ніж 20% від цілі. Зробити свій внесок у стипендіальний фонд можуть усі охочі за посиланням.

Нагадаємо, що Олег Воробйов загинув на війні з російськими окупантами, 30 травня він брав участь в АТО на сході України. Тоді після повернення додому він разом з дружиною заснували курс психологічної допомоги для бійців антитерористичної операції «Щасливі разом». В інтерв'ю Tvoemisto.tv Олег та Ольга розповідали про заснування онлайн-курсу та тренінги для військових. 

Антоніна Костик

 

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!