Київ

У суботу у всіх районах Києва відбудеться загальноміська толока

1065 0
Толока відбудеться в рамках щорічного місячника, який традиційно починається з настанням весни.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

У Києві триває весняний місячник із благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. Традиційно 8 квітня о 10:00 розпочнеться толока у всіх районах міста. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко, передають у пресслужбі КМДА.
 
«Із початку квітня стартував місяць масштабного прибирання міського простору. У суботу, 8 квітня, представники підприємств та установ усіх форм власності візьмуть участь у роботах із поліпшення благоустрою, щоб зробити столицю кращою навіть в умовах воєнного стану. Будемо працювати за найпроблемнішими адресами, таких визначено майже 40. Також запрошуємо долучитись громадські організації та небайдужих киян. Разом зробимо місто чистим та охайним!» – наголосив Тимур Ткаченко.
 
Тож у КМДА закликають усіх охочих долучатися до толоки. Зазначається, що кожен охочий зможе обрати зручну для себе локацію та долучитись до акції. На місцях будуть координатори, які забезпечать необхідним інвентарем (рукавичками, пакетами для сміття, граблями) та подбають про техніку для вивезення сміття.
 

Перелік адрес, де буде організовано прибирання

 
Нагадаємо, що під час проведення місячника з благоустрою комунальні підприємства разом із районними держадміністраціями мають очистити столицю від листя, сміття, гілок та озеленити території насадженнями. Після завершення буде складено рейтинг за результатами виконання запланованих заходів та визначено ті районні державні адміністрації, які найкраще впоралися з поставленими задачами.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!