У центрі Львова нацгвардієць під час присяги освідчився коханій. Фото

2372 1
Перед пам’ятником Іванові Франку складали присягу гвардійці 2-ї Галицької бригади та військової частини 4114.
Фото: Військова частина 3002

Фото: Військова частина 3002

У Львові перед головним корпусом ЛНУ імені Івана Франка понад сотня нацгвардійців присягнули на вірність українському народові. 

Перед пам’ятником Іванові Франку складали присягу гвардійці 2-ї Галицької бригади та військової частини 4114. Аби підтримати захисників до Львова приїхали їх близькі та рідні люди. 

Під час присяги один із гвардійців освідчився своїй коханій. У однострої 21-річний військовий встав на коліно, та запитав дівчину, з якою зустрічався з 9 класу, чи готова вона вийти за нього заміж, на що отримав ствердну відповідь.

Фото Військова частина 3002 ЗТУ НГУ


Читайте також:
30 Листопада, 2019 19:32
666 ... а взуття отим "гвардійцям" чомусь видають одного розміру -- "45" ... неодноразово зустрічав їхні "патрулі" , отак конкретно "взуті ... "гвардійці" на зріст 160-170см , а взуті всі однаково ... і хлопці і дівчата -- всі в "45"-ий ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!