У центрі Львова утворились затори. Перехрестя Стефаника – Скорика перекрито

1823 0
Дорожній рух ускладнений на вулицях Стефаника, Чайковського, Коперника та проспекті Свободи.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У центрі Львова ускладнений рух через затори. Перекрито перехрестя Стефаника – Скорика. Про це повідомили на Гарячій лінії Львова 1580.

Як повідомляють кореспонденти Tvoemisto.tv, затори також фіксують на вулиці Коперника та проспекті Свободи. Причиною є проведення аварійно-ремонтних робіт ЛКП «Львівводоканал» на вул. Стефаника,15 – Чайковського. Роботи триватимуть до 17:00 год.

Крім того, затори утворилися на вулиці Личаківській, вул. Чупринки, вул. Бандери, вул. Дорошенка та вул. Городоцькій.

Нагадаємо, що у Львові планують облаштувати перехоплюючі паркінги на кожному магістральному в'їзді у місто. Заплановано, що там можна буде залишити авто, аби далі пересуватись містом громадським чи якимось з альтернативних видів транспорту.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!