У центрі Львова з будівлі обвалився фрагмент скульптури

2047 1
Ремонтувати скульптуру наразі не планують через брак коштів.
lviv.politeka.net

lviv.politeka.net

На проспекті Свободи, 1/3 з будівлі відпав фрагмент консоля у вигляді атланта, що тримає балкон. Скульптура розташована під балконом, під яким облаштували точку продажу кави.

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv заступник голови Галицької районної адміністрації Роман Гавчак, уламки вже прибрали, постраждалих немає.

«На щастя, унаслідок того, що відвалилася рука атланта, ніхто з перехожих не постраждав. На місці вже все прибрали, однак коштів на реставрацію не виділяють, тому ремонтувати наразі не будемо», – каже він.

Читати також: На майданчик дитсадка у Львові обвалився гараж. Фото

Додамо, що будинок на проспекті Свободи, 1/3 є пам’яткою архітектури місцевого значення. Його збудували у 1809-1811 роках. раніше тут був Будинок Кредитного Земельного Товариства.

Ольга Коваль


Читайте також:
13 Червня, 2019 13:59
666 ... там може ще щось впасти ... бо "атланту" ніхто не надав першої допомоги , не наклали конкретну "пов'язку" ... зате потенційних бажаючих отримати "атлантом" собі по голові там вистачає ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!