У притулку біля Львова поселилися троє врятованих ведмежат

1151 0
Тварин утримували в контактному зоопарку на Ясногородській страусиній фермі біля Києва.

У ведмежому притулку біля Львова «Домажир» на трьох ведмедів стало більше. Минулого тижня команда притулку успішно провела акцію порятунку тварин, яких утримувати в контактному зоопарку на Ясногородській страусиній фермі, у селі Білгородка, що біля Києва. 

«Ведмежата служили як атракція, відвідувачі контактували з ними, робили спільні фотографії. То ж вони з малечку перебували в умовах не притаманних для виду бурого ведмедя», – йдеться в повідомленні на сторінці «Домажиру» у Фейсбуку.

Читайте також: Погладити і нагодувати. Де у Львові і недалеко від міста можна подивитися на тварин

Спочатку завдяки зоозахисникам ведмежат переселили на тимчасове перебування у WHITE ROCK Bear Shelter Центр реабілітації. Нині вони стали новими мешканцями притулку. Тваринкам всього по 6 місяців.

Для довідки

«Домажир» розташований у селі Жорниська Яворівського району. У ведмежому притулку не просто живуть ведмеді, адже на території розташовано також великий освітньо-відпочинковий простір, де можна взяти участь у різних заходах, поїсти у кафе та весело провести час. «Домажир» працює щодня, крім понеділка, з 10.00 до 19.00 год. Вартість квитків для дорослих становить 100 грн, для дітей та студентів – 50 грн, пільговий квиток – 40 грн. Також є можливість придбати сімейний квиток (2 дорослих і до 3 дітей) вартістю 250 грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!