На атракціоні у «Бухті Вікінгів» загинула жінка

17265 0
У відпочинковому комплексі Тvoemisto.tv зазначили, що триває слідство, тому ніяких деталей не розголошують.
Фото: vse-ukr.com

Фото: vse-ukr.com

Учора, 30 липня, у відпочинковому комплексі «Бухта Вікінгів» на атракціоні загинула жінка. Їй було 38 років. Цю інформацію Тvoemisto.tv підтвердили в адміністрації відпочинкового комплексу, а також у головному управлінні поліції Львовіської області.

Сьогодні вранці стало відомо, що на одном із атракціонів відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів» учора загинула жінка. 

«Повідомлення про смерть жінки у цьому відпочинковому комплексі надійшло вчора. Близько 18 години, з канатного атракціону впала 38 літня жінка. Попередньо – нещасний випадок. Відкрито кримінальне провадження за частиною 115 ККУ (ред.вбивство)з приміткою нещасний випадок», - повідомила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

У відпочинковому комплексі Тvoemisto.tv зазначили, що триває слідство, тому ніяких деталей не розголошують. Інформацію про те, що померла жінка підтвердили.

Бухта Вікінгів – це база відпочинку розташована у Старому Селі, неподалік від Львова, у напрямку Бібрки. Там є озеро, альтанки, конюшні, ресторан, СПА, канатка а також дитячий парк атракціонів.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!