Політична реклама

У Винниках біля Львова планують запустити фунікулер до озера і лижний спуск

6420 1
Генеральний проект розвитку міста Винники передбачає залучення «Чортових скель» (Винники) для створення потужного рекреаційного комплексу. Про це повідомили у прес-службі Винниківської міської ради.

За попереднім задумом, один фунікулер курсуватиме від «Чортових скель» до майданчика біля очної лікарні і ще один – до самого озера.
 

«У цій зоні буде передбачено два фунікулери і лижний спуск до 1000 м, - розповіла речниця Винниківської міськради Юлія Кухар. – Якщо проект буде успішно реалізований, «Чортові скелі» можна залучати до проведення Олімпіади, тренування спортсменів. Для цього містечко має умови – ліси, озера, скелі та рівнини».

Залучення цієї зони до тренувального центру надихнув досвід чеського міста-побратима Винник – Міловіце. «Це місто подібне до нас за кількістю населення, історичним розвитком, там проживає чимало колишніх військовиків так як у нас, навколо ліси і озера, - розповідає міський голова Винник Сергій Уваров. - В околицях Міловіце споруджують з танкової дивізії центр для екстремалів, де проходять різноманітні шоу, заняття, конкурси екстремалів. Проект наразі на стадії завершення, і він передбачає досить великий потік туристів».

Джерело: Zaxid.net

 

 

 


Читайте також:
24 Лютого, 2017 14:36
Оля Який Уваров про це може розповідати, якщо його вже немає!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!