Київ

У застосунку «Київ Цифровий» стартувало опитування про надання медичних послуг

711 0
Так місто хоче проаналізувати потреби киян та визначити основні інструменти для отримання послуг медичного обстеження та підтримки онлайн.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У застосунку «Київ Цифровий» запустили опитування для мешканців столиці про зручність надання медичних послуг у столиці. Про це розповів керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

«Завдяки опитуванням, ми розуміємо настрої містян, їхню думку, що їх турбує, які питання потребують першочергової уваги. Щодо «медичного опитування» ми маємо на меті визначити рівень обізнаності та задоволеності в наданні медичних послуг для містян – як онлайн, так і офлайн», – сказав Петро Оленич.

Участь в опитуванні можуть взяти всі користувачі застосунку з наявним BankID. Знайти його можна у розділі «Електронна демократія». Воно триватиме до 8 червня.

Нагадаємо, сьогодні у міському застосунку завершилось голосування за заміну бюстів на станції «Університет».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!