Київ

У застосунку «Київ Цифровий» стартувало опитування про необхідність психологічної підтримки

740 0
Киянам пропонують пройти опитування, аби визначити чи потрібні у столиці заходи, спрямовані на покращення психічного здоров'я.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У додатку «Київ Цифровий» стартувало опитування щодо емоційної стійкості жителів та гостей міста. Загалом в опитуванні 7 питань, у яких запитується про емоційний стан, чи звернулися б люди за психологічною допомогою до психологів та як війна вплинула на емоційний стан, йдеться у повідомленні КМДА.

Опитування триватиме до 6 квітня 2023 року. Щоб взяти участь необхідно зайти у застосунку "Київ Цифровий" у розділ "Електронна демократія" та вибрати "Опитування".
 
 
 

«Допоможіть місту розробити програми психологічної допомоги. Після опитування не забудьте порадувати себе чимось приємним. Бо маленькі радості — це крок до подолання стресу», – йдеться у повідомленні.

У «Київ Цифровий» кажуть, що результати опитування допоможуть розробити програми психологічної підтримки, а також визначити формати тренінгів психологічної стійкості, які найбільше підходять містянам.

 

Фото: скріншоти опитування


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!