У жіночому центрі на Личаківській стартує капітальний ремонт. Коли відкриють

2458 0
У центрі опікуватимуться жінками у кризових ситуаціях.
Фото: nnimgt-a.akamaihd.net

Фото: nnimgt-a.akamaihd.net

У Львові на вул. Личаківській,90, яким опікується фонд «Горіховий дім», стартував ремонт. Згодом цей центр стане комфортним середовищем для тимчасового проживання та реінтеграції жінок, яким потрібна допомога й опіка, щоб подолати складні життєві обставини, повідомили у міськраді.

Читайте також: Коли у Парку культури знову запрацює кімната матері і дитини

Під час реконструкції тут відремонтують приміщення під житлові кімнати, влаштують мансардний поверх, замінять дахове перекриття, проведуть ремонт у підвалі та упорядкують фасад будинку. Після ремонту у Центрі зможуть перебувати 20 жінок терміном до 6 місяців.

За інформацією фонду, збір коштів для реконструкції будинку Центру тривав кілька років: частину акумулювали самостійно, відраховуючи частину прибутків соціального підприємства кондитерської-пекарні «Горіховий дім». 

Планують, що ремонтні роботи у будинку вдасться завершити до вересня 2021 року. У виробничих приміщеннях пекарні жінки разом з професійними пекарями зможуть навчатися нової професії та випікати печиво.

Центр також стане місцем зустрічей: тут проводитимуть різноманітні майстер-класи, працюватимуть психологічна та юридична порадні.

Збір коштів на розвиток Жіночого центру триває. За додатковою інформацією та коментарями слід звертатись: за тел. (067) 26 29 178.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!