У Жовкві на Львівщині завершують облаштування кільцевої розв’язки. Фото

1514 0
Кільцеві розв’язки будують у всьому світі й таким чином змушують водіїв знижувати швидкість на під’їздах до перехресть.
фото: служба автомобільних доріг у львівській області

фото: служба автомобільних доріг у львівській області

На Львівщині змінили схему організації дорожнього руху, облаштувавши кільцеву транспортну розв’язку на перехресті доріг М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська та Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Станом на сьогодні на об’єкті уклали два шари асфальтобетонного дорожнього покриття з попередньо укріпленою основою. Завдяки цьому рух автомобілів вже відбувається по колу, що дозволить зменшити кількість конфліктних точок на перехресті та час його перетину.

Читайте також: Чому на Львівщині обвалився міст через Західний Буг, про який мешканці повідомляли напередодні

«Для безпечного руху автомобілів на пересіченні доріг з інтенсивним рухом транспорту у Жовкві третій тиждень активно проводимо ремонтно-будівельні роботи, влаштовуємо транспортну розв’язку типу «кільце». Кільцеві розв’язки будують у всьому світі й таким чином змушують водіїв знижувати швидкість на під’їздах до перехресть і тим самим підвищують безпеку перетину», – каже керівник Служби Олег Береза.

Також на «кільці» вже влаштували бордюрні камені та фігурні елементи мощення. Наразі виконують роботи із влаштування тротуарів і заїзних кишень та проводять підготовчі роботи для зовнішнього освітлення.

Читайте також: Дорога Єдності. На якому етапі на Львівщині ремонт частини найдовшої траси країни

Надалі ще мають встановити дорожні знаки та нанести горизонтальну розмітку. Наразі регулювання дорожнього руху відбувається за допомогою встановлених тимчасових дорожніх знаків. На об’єкті працює підрядна організація ТОВ «Автомагістраль – Південь».

Нагадаємо, що у Жидачеві на Львівщині для руху транспорту відкрили дві смуги відремонтованого мосту. Він є одним із найдовших, які ремонтують цього року в області. Довжина цієї споруди сягає 328 метрів

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!