У знак солідарності з Україною у Берліні підсвітили ворота, а у Лондоні скандували водії автобусів

1299 0
Такими жестами німці та британці показують солідарність з громадянами України.
Фото: DW

Фото: DW

Бранденбурзькі ворота у Берліні підсвітили кольорами українського прапора. Жовтими та блакитними вогнями вони світитимуться до кінця доби. Про це повідомила бургомістерка Берліна Франциска Ґіффай, пише DW.

«Цим освітленням Бранденбурзьких воріт ми посилаємо чіткий сигнал разом з іншими європейськими містами. Як вільне місто для вільної та суверенної України», – сказала вона.

Додала, що підсвічені ворота – це знак солідарності з людьми в Україні, берлінцями з українським корінням, а також з багатьма росіянами, які хочуть миру в Росії та Україні.

Водночас у Лондоні солідарність з українцями виявили водії автобусів, які скандували «STOP PUTIN, STOP THE WAR».

«Ось так нас підтримують водії лондонських автобусів, яким ми поблокували дорогу. Нехай тепер так підтримають урядовці. Завтра на Downing Street», – написала у Facebook Ольга Муха.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!